Tisíce možností


NABÍDKA PRO VELKOODBĚRATELE fotoaparát Pentax Optio WG-1 GPS černý

14.07.2011 07:42

Pentax Optio WG-1 GPS černý

Odolný fotoaparát Optio WG-1 GPS značky Pentax je ideální fotoaparát příznivce cestování a dobrodružství, protože design již sám o sobě naznačuje, že tento přístroj snese extrémní podmínky.

Masivní konstrukce s výrazným gumování je základní ochranou proti poškození nárazem, současně dodává fotoaparátu velmi atraktivní vzhled.

WG1 GPS dokáže vydržet ponor pod vodní hladinu do hloubky až 10 metrů a přitom pořizovat snímky i video. Je odolný proti prachu, proti tlaku a nárazům a proti extrémním teplotám, takže vás může doprovázet na všech vašich výletech i při sportovních aktivitách (včetně potápění, lyžování, horolezectví, kajaku apod.).

Snímač 14.1 megapixelů, optický zoom 5x a záznam videa ve formátu HD 720p patří k technologickým přednostem tohoto fotoaparátu. Pro snadné fotografování je tento fotoaparát vybaven funkcí pro rozpoznání obličejů s detekcí na mrknutí a samospouští reagující na úsměv. Zajímavostí tohoto fotoaparátu je, že kromě klasického blesku má na konci svého objektivu vestavěné 5 LED diod, které výrazně pomáhají s osvětlením pod vodou a při pořizování makro snímků ze vzdálenosti od 1 cm.

Díky vestavěnému GPS čipu nabízí fotoaparát Optio WG1 je navíc vybaven GPS modulem, takže vždy budete mít přesné informace o tom, kdy a kde jste své snímky pořídili. K tomu všemu je vybaven poutkem s karabinkou pro snadné připnutí na pásek nebo na batoh, takže jej budete mít stále při ruce.

Fotoaparát Optio WG-1 GPS se stane nepostradatelným společníkem každého dobrodruha!

Naše cena při odběru 50 kusů 5759,- bez DPH (OMEZENÉ MNOŽSTVÍ NEVÁHEJTE)

—————

Zpět