Tisíce možností


NABÍDKA PRO VELKOODBĚRATELE Samsung S5660 Galaxy Gio Dark Silver NAVI Pack

29.07.2011 13:33

Samsung S5660 Galaxy Gio Dark Silver NAVI Pack

PDA komunikátor, Qualcomm MSM7227 800MHz, Android 2.2, BT2.1, A-GPS, Wi-Fi 802.11b/g/n, 3Mpx kam., HSDPA/EDGE, GSM Quad-Band, 158MB ROM, microSDHC slot, kapacitní 3.2" TFT LCD 320x480, Li-Ion 1350mAh, CZ

Samsung S5660 Galaxy Gio Dark Silver NAVI Pack

Nadčasový elegantní design s 3,2" displejem HVGA
Elegantní design tohoto mobilního telefonu bude společně s jeho nadčasovým vzhledem zářivým doplňkem vašeho osobního stylu. Určitě nejste jen bezduchým následovatelem trendů, takže hledáte klasičtější vzhled. Telefon Gio uspokojí vaše nároky na estetiku designu. Je ergonomicky kompaktní, takže se snadno přenáší a pohodlně používá. Jeho 3,2" displej HVGA je ideální na sledování videa a procházení fotografií.

Špičkový výkon a ničím neomezené síťové připojení
Rychlost a vysoký výkon tohoto mobilního telefonu si určitě vychutnáte. Už nebudete muset čekat, než se načtou filmy nebo spustí aplikace. Vše funguje rychle a bez jakýchkoli problémů. Technologie Wi-Fi b/g/n umožňuje rychlejší procházení webu s větším pokrytím než kdykoli předtím a technologie HSDPA s rychlostí 7,2 Mb/s vám umožní rychle stahovat velké soubory. Vzhledem k tomu, že baterie má delší výdrž, můžete všechny tyto úlohy a mnohé další provádět na jedno nabití baterie.

Dokonalá integrace
Služba Social Hub, která nabízí všechny funkce zpráv na jednom místě, vám umožňuje rychle zkontrolovat stav všech zpráv na různých platformách včetně e-mailu, rychlých zpráv, sociálních sítí a zpráv SMS. Pokud si chcete prohlížet plány svých kontaktů, nemusíte otevírat různé kalendáře. V jednom přehledném kalendáři jsou integrovány všechny kalendáře online včetně událostí na Facebooku. Díky hybridním přídavným modulům už nemusíte hledat dva různé moduly, abyste zjistili, kolik je hodin a jaké je počasí. K dispozici je také přídavný modul ke sledování přenosu dat, takže váš telefonní účet se vám už nikdy nevymkne z kontroly.

Centrum zábavy
Díky přístupu k mnoha funkcím mobilního telefonu si budete moci bez přestávky užívat zábavu a příjemné okamžiky. K dispozici máte vše od služeb Google pro mobilní zařízení až po více než 2 milióny aplikací ve službě Android Market.

 

Naše cena při odběru 25 kusů 2999,- bez DPH

—————

Zpět